GO oftewel G isella van O lst in actie. Letterlijk en figuurlijk zet ik graag projecten en mensen effectief in beweging en creëer resultaat. Als maatschappelijk betrokken professional, met sport als rode draad in het werk, stuur ik aan op optimale (nieuwe) verbindingen. Hierbij zie ik het positieve resultaat als partners elkaar weten te vinden. Bijvoorbeeld bij het optimaliseren van het huidige sportaanbod of wanneer armoedevoorzieningen in een gemeente laagdrempeliger beschikbaar gemaakt mogen worden.

WAT MIJ MOTIVEERT

Mensen inclusief en efficiënt mee laten doen in de maatschappij om zich gezond en veerkrachtig te voelen. Daar is het mij om te doen! Naast de projecten geef ik les aan Sportkunde studenten op Hogeschool Windesheim. Deze afwisseling en interactie ervaar ik als zeer waardevol. De overeenkomst in huidige en afgeronde opdrachten zitten in de vergroting van sociale impact en het aansturen op vernieuwing. Dit doe ik vanuit een onafhankelijke betrokken rol waarbij maatwerk en efficiëntie voor de doelgroep of het doel centraal staan.

ACHTERGROND

Na de Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding en de opleiding Sportkunde heb ik werkervaring opgedaan bij o.a. Landstede Sport & Bewegen, SportService Zwolle, Randstad, NOC*NSF, Sport Fryslân en DDOEN. Een mix van brede interesses in de branches: onderwijs, overheid, sport en zakelijke dienstverlening die met GO Sportconsultancy allemaal samen komen. Vrijwel elk vraagstuk brengt verandering met zich mee. Het is voor mij de kunst om dit veranderproces voor jou in goede banen te leiden en om waar nodig samen nieuwe stippen op de horizon te zetten om naar toe te kunnen werken. Recent heb ik de masterclass Verandermanagement afgerond en kan hiermee onder andere de veranderbereidheid binnen uw organisatie meten om vervolgens te komen met een concreet interventieplan.

Opdrachtgevers waarderen mijn daadkracht, heldere en praktische visie op zaken, creativiteit, proactieve houding, betrokkenheid, inzet van het netwerk en de gestructureerde werkwijze. Verder ben ik als procesbegeleider aangesloten bij het Sport Professional Netwerk (SPN).

Benieuwd wat ik voor jouw organisatievraagstuk kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een afspraak.